Články k projektům

Uplatnění pro česko-vietnamské mluvčí v Praze - nová výzva!

Klub Hanoi se v pozici partnerské organizace podílí na realizaci projektu společnosti VOLONTÉ CZECH o.p.s. zaměřeného na podporu občanům vietnamské národnosti při vstupu a trvalém zařazení na trhu práce v ČR. V současné době nabíráme nové zájemce do II. běhu akreditovaného kurzu pro česko-vietnamské interkulturní asistenty. Přidejte se také!

Kurz interkulturní asistence a možnost získání zaměstnání

Projekt s názvem Vznik širší sítě česko-vietnamských asistentů, registrační číslo CZ.2.17/2.1.00/35135, byl zahájen 1. března 2013 a je určen pro vietnamské občany žijící v Praze, kteří ovládají český i vietnamský jazyk a chtějí si navýšit/doplnit kvalifikaci v oboru česko-vietnamského interkulturního poradenství/asistence. Přihlášení účastníci v rámci projektu absolvují akreditovaný kurz Lektor/ka v oblasti interkulturního vzdělávání vedený zkušenými lektory a odborníky z praxe.

Náplň výuky je bohatá: komunikační dovednosti, řešení konfliktu, tlumočení, právo, dovednosti sociální práce, interkulturní asistence, lektorská činnost aj. Součástí kurzu je i řešení a spolupráce na konkrétních případech z praxe interkulturního asistenta ve formě působení na tréninkových pracovních místech.

Stáhněte si informační LETÁČEK ke kurzu.

Kurz je zdarma a úspěšní absolventi získají akreditované osvědčení MŠMT a možnost zaměstnání v oboru u nevládních organizací, státních institucí i v komerční sféře!

Pokud odpovídáte výše uvedeným požadavkům a máte zájem na svém osobním a profesním růstu, pošlete email na adresu linh@klubhanoi.cz a uveďte v něm svůj telefon a adresu bydliště, anebo volejte (to i v případě zájmu o další informace) Nguy Giang Linh na tel: 728 725 575. 

Uzávěrka přihlášek je 30. srpna 2013!

P.S.: Fotky z kurzů KH věnovanému školení interkulturních česko-vietnamských asistentů/asistentek najdete na facebooku KH a ve skupině Kurzy interkulturních asistentů 2013 Praha, KV, Cheb:-)